ZINGEN MET HENNIE

ZINGEN MET HENNIE

UITNODIGING:  YouTube-repetitie KNZV-Limburg

Beste bestuurder, dirigent en zangersvriend,

De repetitie van 25 maart jl. is meer dan 600 keer bekeken en er zijn zoveel positieve reacties binnengekomen over deze YouTube-repetitie dat we besloten hebben om a.s. donderdag weer te repeteren.

Deze YouTube-repetitie met Hennie Ramaekers  gaat plaatsvinden op

donderdag 8 april a.s. van 19.30  –  20.15 uur.

Wij nodigen u langs deze weg dan ook van harte uit en gaan er vanuit dat heel veel zangers deze mogelijkheid willen meemaken.

Aan u, als bestuur, verzoeken we dan ook om uw koorzangers te informeren en uit te nodigen over de YouTube repetitie van 8 april  a.s.

U ontvangt begin volgende week de bladmuziek en de LINK (koppeling) welke alle zangers nodig hebben om de repetitie te kunnen volgen.

Op onze website  KNZV-Limburg  : > Kennisbank   > Online Technieken  > YouTube  staan een aantal documenten als voorbeeld om  vrijblijvend te gebruiken indien u zelf ook aan de slag wilt gaan met online repetities.

Wij wensen u alvast veel succes met de voorbereidingen en treffen u graag op de repetitie van donderdag 8 april a.s. Dirigent Hennie Ramaekers gaat om 19.25 uur live zodat mensen de gelegenheid krijgen om hun apparatuur/ geluid goed af te stemmen.

Namens bestuur KNZV-Limburg

Piet Besselink                                                                         Fer van de Winkel
Coördinator                                                                           Waarnemend voorzitter

Met eventuele vragen  kunt u terecht via mail knzv.limburg@gmail.com

PS:L de 1e repetitie blijft beschikbaar via YouTube:  https://youtu.be/0x2vB8-UcaY

Comments are closed.