Workshop voor ervaren solozangers met Marco Bakker

In veel van onze mannenkoren zitten zangers die ook vaker als solist bij hun koor optreden.

Ben JIJ die ervaren solozanger in jouw koor? Lees dan onderstaand bericht:

KNZV Limburg organiseert daarom samen met onze muziekadviseur Hennie Ramaekers een workshop voor de solisten van onze mannenkoren. Deze workshop wordt gegeven door niemand minder dan de bekende bariton Marco Bakker die een geweldige staat van dienst heeft als zanger in binnen en buitenland en nog steeds optreedt.

Marco Bakker

Marco Bakker zal elke solist zang pedagogische aanwijzingen en tips geven gedurende een ca. maximaal 1/2 uur zangles waarmee de solist zijn voordeel kan doen.

De solisten worden begeleid door een pianist, maar ze kunnen ook hun eigen pianist meenemen.

Er kunnen maximaal 10 solisten inschrijven voor deze workshop die gehouden zal worden op zaterdag 29 oktober te Sittard in het Jochem Erenshoes, Kloosterplein 3, 6131 EP Sittard.

Aanvang 10:00u. Er wordt gewerkt in 2 dagdelen voor en na de middag. Er is een apart lokaal beschikbaar om te kunnen inzingen. Consumpties, koffie, frisdrank etc is ter plaatse verkrijgbaar.

De kosten voor deze workshop bedragen € 50,- per deelnemer, na afloop wordt een certificaat van deelname verstrekt.

Er kunnen ook zg. auditanten, d.w.z. bezoekers bijvoorbeeld bestuursleden of collega zangers van zijn koor, meekomen, deze betalen daarvoor een bedrag van € 25,- per persoon. De solist mag zich gratis laten vergezellen door zijn partner. Gelieve dit bij aanmelding kenbaar te maken.

Graag ontvangen wij via uw koor de aanmelding van uw solist(en) die aan deze interessante workshop wilt deelnemen, gelieve daartoe een mail te sturen aan onze secretaris Fer van de Winkel secretaris@knzv-limburg.nl

Tevens bij aanmelding opgeven stemtype, tenor-bas of bariton en het werk wat de solist wilt zingen graag per mail meesturen. En of de solist wel/niet eigen pianist meeneemt en wel/niet partner en/of auditant. Een bevestiging van deelname en factuur ontvangt u na aanmelding.

Aanmeldingen ( vol is vol) uiterlijk voor 31 september a.s.

Hennie Ramaekers en Marco Bakker