Wie wordt onze nieuwe dirigent (m/v)?

Wie wordt onze nieuwe dirigent (m/v)?

Het Horster Mannenkoor zoekt per direct een nieuwe dirigent(e), die samen met ons een volgende stap wil zetten!

Horster Mannenkoor logo

Wat wil het Horster Mannenkoor bereiken?

Het Horster Mannenkoor  wil op een kwalitatief en uitdagend hoog niveau (A- klasse) vierstemmige mannenzang uitdragen. Naast dit prestatieve gedeelte (bijvoorbeeld I Brollopsgarden) is er ook ruimte voor het zingen van liederen op een recreatief niveau (bijv. Watching the apples grow).

Beide aspecten dienen te gebeuren in een sfeervol, sociaal en plezierig zangmilieu.

Het prestatieve en het recreatieve element vormen géén tegenstelling van elkaar, staan ook niet naast elkaar, maar lopen door elkaar en versterken elkaar juist. Om in voetbaltermen te spreken: inspanning voor ontspanning….

We zingen het repertoire zo veel mogelijk van buiten. Dit vormt vervolgens de basis om koorregie mogelijk te maken. De synergie van zang, aangevuld met beweging en beeld vormt zo het totale beeld van het Horster Mannenkoor.

Wat verwachten wij van onze dirigent?

De dirigent van ons koor dient onze visie te onderschrijven en te beschikken over goede didactische kennis t.a.v. koordirectie en verder sociaal en communicatief vaardig te zijn. Tevens is hij/zij eindverantwoordelijk (samen met de muziekcommissie) voor het artistiek gedeelte van concerten en uitvoeringen. Met andere woorden: hij is de regisseur. Onze repetities vinden plaats op dinsdagavond in Graaf ter Horst te Horst.

Meer informatie over ons koor vindt u op www.horstermannenkoor.nl en op www.youtube.com

Indien u geïnteresseerd bent kunt u t.a.t. contact opnemen met

Fred van Neerven, voorzitter van het Horster Mannenkoor.

Dit kan telefonisch 06 – 41 07 37 99  of per mail fredvanneerven@hotmail.com

Horster Mannenkoor foto

Comments are closed.