Ward Swingle Cursus

koordirectie1 De Ward Swingle Cursus is sinds 2018 de eerste en enige Nederlandse zomercursus voor dirigenten die zich specifiek willen ontwikkelen in de lichte muziek (popkoor, vocal group, jazz en gerelateerde genres). Onder leiding van Tijs Krammer en Ruben Smits ga je vijf dagen intensief en diepgaand werken aan je vaardigheden als dirigent. Onderwerpen die behandeld worden zijn o.a. slagtechniek, repeteren, solfège, inzingen, repertoirekennis en arrangeren. Dagelijks doe je veel practica en er zijn keuzeblokken voor meer specialistische onderwerpen. De cursus wordt afgesloten met een slotconcert onder leiding van de deelnemers. Er is plaats voor max. 25 deelnemers, zodat er veel ruimte is voor individuele feedback.

 

Ben jij (oud)student aan het conservatorium, professional of amateur met ervaring als koordirigent, en wil je je een week helemaal toeleggen op je dirigeervaardigheden? Dan is de Ward Swingle Cursus echt iets voor jou!
Ook is er ruimte om als toehoorder mee te doen. Je kunt dan gewoon alle lessen bijwonen, al krijg je dan geen dirigeerbeurten.

De Ward Swingle Cursus vindt plaats in het Akoesticum (Ede) van 22 juli t/m 26 juli. Voor meer informatie en inschrijven,

akoesticum 1 1

zie voor meer informatie:  www.wardswinglecursus.nl

Comments are closed.