Vrijdag 14 mei “ZINGEN MET HENNIE”

ZINGEN MET HENNIE Online YouTube-repetitie KNZV-Limburg

Komende vrijdag 14 mei is alweer de laatste online repetitie met Hennie Ramaekers.

Sinds maart jl verzorgt onze KNZV-Limburg adviseur Hennie Ramaekers via YouTube een repetitie online. Het mannenkoor-repertoire is afgestemd op datgene wat de meeste koren zingen/zongen.

Enerzijds om de mannenstemmen weer ietwat op gang te krijgen in deze Coronatijd. Maar vooral een voorbeeld geven hoe elk koor zelf aan de slag kan gaan met relatief eenvoudige middelen.

Deze laatste repetitie-avond is ook van 19.30 – 20.30 uur. Mogelijk komt er een vervolg van “Live zingen met Hennie”. Zodra hier meer over bekend is worden alle secretarissen en overig betrokkenen geïnformeerd.

De LINK naar YouTube van vrijdag 14 mei is: https://www.youtube.com/watch?v=9Tt8Y23NStM

 We zingen dan:

Alle bladmuziek van de repetities zijn verzameld in de map bladmuziek, bereikbaar via onze website KENNISBANK / Online Technieken / YouTube Zingen met Hennie / map Bladmuziek

We zijn overigens heel benieuwd in welk koor jij zingt en of jullie ook met je eigen koor (online) zingen. En zo ja, deed je dat ook al vóór 29 maart?

Jullie antwoorden en reacties zijn van harte welkom! Deze, en ook eventuele andere reacties/vragen, zijn welkom via mail:  knzv.limburg@gmail.com

Namens bestuur KNZV-Limburg

Piet Besselink                                              Fer van de Winkel
Coördinator                                                 Waarnemend voorzitter

Comments are closed.