VOOR DE THUISBLIJVERS ÉN DE DOORZINGERS

VOOR DE THUISBLIJVERS ÉN DE DOORZINGERS

 

2017 Logo Koornetwerk NL kopie

Koren scoren al maanden achtereen zeer goed in wekelijkse coronamonitor van RIVM

Vanuit Koornetwerk Nederland willen we in deze complexe coronacrisis ook graag blijven benadrukken hoe geweldig onze mooie sector is. Met bewuste thuisblijvers en gedisciplineerde doorgangers. Iedereen heeft zijn of haar eigen overwegingen en dat is goed. Wat wij zien is een sector die keihard werkt om een extreme discipline op te bouwen en met veel creativiteit out of the box naar mogelijkheden zoekt.

Kijk maar eens naar het grafiekje van de objectieve wekelijkse monitor van het RIVM waarin ook de koorsector wekelijks nauwgezet wordt gemonitord. Het laat zien hoe goed we dat met elkaar doen. Soms door thuis te blijven en geen risico’s te nemen bij onzekerheid of soms door -met veel gevoel voor eigen verantwoordelijkheid én verantwoordelijkheid voor elkaar- vormen te vinden die maximale zekerheden creëren door verantwoord samen te blijven zingen. Uiteraard zijn er ook verdrietige incidenten, maar dat geldt ook voor sporten, kerk-, restaurant- of winkelbezoek. De monitor weerspiegelt de grote landelijke lijn.

Dat maakt ons trots op onze sector en geeft ons vanuit Koornetwerk Nederland alle motivatie om jullie daarbij te helpen waar we kunnen. Met z’n allen vormen we een krachtig fundament om straks weer uit volle borst en zonder belemmeringen samen te kunnen zingen. Want ook deze crisis gaat weer voorbij. Hou vol en blijf gezond.

Dat wilden we jullie toch ook even zeggen!

BRON: KOORNETWERK.NL

Comments are closed.