Ook Top of the Pops bij KRM

 

poster pop eci

 

  Popsongs uit de jaren 60, 70 en 80, dat is dit najaar het    nieuwe project van het Koninklijk Roermonds       Mannenkoor. Onvergetelijke toppers, zoals Leonard Cohen’s Halleluja, John Denver’s Country Roads, en de Sound of Silence van Simon & Garfunkel, zullen dan te horen zijn.

Heb je de succesvolle gratis koorscholing gemist? Hier is een nieuwe kans om alsnog je stem te laten horen. Meezingen in een gelegenheidskoor is op zich al een bijzondere belevenis. En daarbij dan ook nog eens begeleid worden door een pop band, en met publiek dat wordt uitgenodigd mee te doen? Unieker kan niet. 

Jij als projectzanger en andere nieuwe koorleden, aangevuld met een aantal ervaren KRM’ers, worden klaargestoomd voor een concert in de Popzaal van de ECI Cultuurfabriek op zaterdag 23 november om 15.00 uur. Zeven oefenbijeenkomsten gaan aan ‘Top of the Pops’ vooraf, op dinsdag 8, 15, 22 en 29 oktober en op 5, 12, en 19 november 2019, van 19.00 tot 20.00 uur in Café-zaal De Ster, Raadhuisstraat 13, Roermond. Na een stemoefening volgt de onderverdeling: tenoren aan de ene kant, baritons en bassen aan de andere. Heb je nooit gezongen of kun je geen noot lezen? Geen probleem: we hebben de muziek digitaal beschikbaar zodat je thuis kunt oefenen!

Wil je als projectzanger deelnemen aan deze bijzondere muzikale gebeurtenis, met goed zingbare nummers, zoals bovengenoemde toppers, laat deze kans dan niet lopen en meld je aan op  popsongs.roermond@gmail.com. Meer info: www.roermonds-mannenkoor.nl  En op 23 november a.s. zijn vrouwen natuurlijk welkom om hun partner te steunen met luisteren en meezingen. 

 

KRM eci

 

Comments are closed.