Nieuwe ambassadrice Stichting Vocallis

Stichting Vocallis heeft recent haar ambitieniveau naar boven bijgesteld. We gaan internationaler en zoeken nóg meer de samenwerking op met partners, zoals bijvoorbeeld culturele instellingen. Bij ons hoge ambitieniveau hoort uiteraard ook een stevig en daadkrachtig bestuur. Eerder dit jaar berichtten wij u dan ook over de uitbreiding van ons bestuur naar vier leden.

Naast het positieve nieuws over deze bestuursuitbreiding hebben we nog goed nieuws te melden. Wij hebben Nancy Deusings benaderd en bereid gevonden om ambassadrice te worden van Festival Vocallis. We kennen Nancy natuurlijk van haar fantastische optreden, afgelopen festivaleditie in De Kopermolen in Vaals. Toen zong ze de sterren van de hemel, samen met enkele leerlingen van haar Talenten Vocal School uit Geleen en onder muzikale begeleiding van haar partner Peter van Kempen en hun jongste zoon Casper. Wat hebben wij genoten die zondagochtend!!!

nancy

Nancy Deusings (foto: Kim Roefs)

Naast het zijn van ambassadrice versterkt Nancy Deusings het team van Vocallis als adviseur Klankbordgroep Artistieke Zaken.

Nancy:

“Zingen en muziek maken is voor mij een soort natuurlijke behoefte. Om mensen met je stem te ontroeren, blij te maken en ze even te laten wegdromen is het mooiste dat er bestaat. Dat kan met optreden en zeker ook met lesgeven. Het doorgeven van de kennis en ervaring die ik heb opgedaan is iedere keer weer een feest. Ik kan er ontzettend van genieten als ik mijn leerlingen hoor zingen en zie hoeveel plezier ze aan het zingen beleven.  

Zeker in een onzekere tijd als deze is het net heel belangrijk om te zingen. Het vermindert stress, ontspant en is ook nog eens ontzettend leuk! Nu de leerlingen niet naar mij toe kunnen komen coach ik ze online. Dat doe ik via video’s, online workshops en mediums zoals Skype en Zoom.

Al voordat ik mijn diploma haalde aan het conservatorium van Maastricht (zang pop /jazz) gaf ik optredens met mijn eigen band, gaf zangles en werkte ik aan mijn eerste cd. Ik vond en vind het nog steeds heerlijk om met al 

die verschillende facetten van het zingen bezig te zijn. Een duet met Voice of Holland winnaar Dennis van Aarssen tijdens een Event in het Kurhaus, een optreden met mijn eigen band tijdens een festival, zingen met het Jazz Orchestra van het Concertgebouw en optreden met de Philharmonie Zuid-Nederland, ik vind alles even leuk!

Extra bijzonder zijn voor mij de concerten en evenementen die ik met en voor mijn leerlingen organiseer en waarbij de setting varieert van jazz club tot theater en van poppodium tot huiskamerconcert. Zingen doet écht wat met mensen en het voelt als een voorrecht om daarin een rol te mogen spelen.
 

Met heel veel plezier dragen wij dan ook iedere dag weer ons motto uit:

We Put Music In Your Heart And A Smile On Your Face!

 

www.vocalschool.nl (ook voor online zangles)

www.groovy-business.com (ook voor online pianoles)

www.nancygrooves.com 

 

 

Comments are closed.