Mannenkoor, goed nieuws van…29 jan

Goed nieuws van 29 jan: Arno Hochstenbach

Arno Hochstenbach, schrijver zanger/ zanger schrijver. 

Als Zittesje sjnaak was Arno al heel vroeg aan ’t zingen. Hij kreeg het min of meer met de paplepel ingegoten want vader en moeder Hochstenbach waren heel vaak aan ’t zingen. Bij meister Wolffs kreeg hij de kans om in ’t “Jóngeskoor van Ophoave” te gaan zingen.

Arno zingt inmiddels meer dan 50 jaar bij het Mannenkoor St. Caecilia in Sweikhuizen. Als solist vertolkt hij op de LP Première heel verdienstelijk Waldandacht van Frans Abt. De muzikale leiding was toen nog in handen van dirigent Jo Käfer en begeleiding door Jo Huijts.

Naast zingen is Arno ook een verdienstelijk schrijver. Het in 2016 in Zittesj dialect geschreven boek: Vruiger bie ós thoes” geeft veel leesplezier. Het is een boek met een lach en een traan.

Arno is zondag 6 feb, tussen 12 – 13 uur te gast in het programma Partimento,

een radioprogramma van Peter Hofland bij mijn omroep BIEOS.

Hij heeft prachtige muziekkeuzes gemaakt met diverse schitterende mannenkoorwerken van Verdi, Rossini en Bortniansky. Ik zou zeggen vooral luisteren. Bijvoorbeeld via:

https://www.bieos-omroep.nl/live-radio/

Arno, bedankt voor jouw goed nieuws en het promoten van onze mannenkoormuziek. We wensen jouw nog veel (muzikaal) plezier met en bij:

Mannenkoor St Caecilia Sweikhuizen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Wilt u ook uw (koor)nieuws met ons delen? Stuur het bericht eventueel met logo en/of foto’s aan mij via mail knzv.limburg@gmail.com en het wordt op korte termijn geplaatst op onze website en Facebookpaginas. https://www.facebook.com/KNZVLimburg

Comments are closed.