Op zondag 26 november organiseert Mannenkoor de Leudalzangers het
MAESTRO CONCERT “Ja Jan”

Samen met Zangvereniging Vriendenkring Steyl en het muziekkorps St. Barbara uit Sittard-Sanderbout presenteren De Leudalzangers een concert waarbij meer dan 100 zangers en muzikanten tegelijk acte de présence geven Naast gezamenlijke werken zal iedere vereniging ook apart enige stukken ten gehore brengen.
Het concert staat onder de bezielende leiding van Jan Mertens. Hij is inmiddels al ruim tien jaar aan diverse koren en muziekverenigingen in het Limburgse verbonden. Tijdens hun repetities is het gevleugelde woord een volmondig: “Ja Jan” indien een aanwijzing goed is begrepen.

Hij beheerst de simultaan directie van koor en orkest als geen ander. Instrumentale en vocale solisten dragen hem op handen. Zelf speelt hij soms mee op dwarsfluit. Hij laat ons kennis maken met een veelheid van muzikale genres en is sterk betrokken bij de vernieuwing van het repertoire. Dit concert brengt U een ware staalkaart van dat alles.

Het concert vindt plaats op zondag 26 november in de grote zaal van Cultuurpodium De Bombardon in Heythuysen, aanvang 15.00 uur. De entree is gratis.

Vertel een ander over dit bericht.

Ken je iemand die dit bericht ook interessant vindt? Deel dit gemakkelijk
via de socials van jouw keuze.

Deel dit bericht: