Ledenwerfactie Genneps Vocaal Ensemble met Martin Hurkens

Donderdagavond 14 november vanaf 19.30 uur organiseert het Genneps Vocaal Ensemblemartin ernst ok

in nauwe samenwerking met KNZV-ambassadeur Martin Hurkens een workshop in zaal Pica Mare te Gennep

 

Samen met het mannenkoor gaat men mannen interesseren voor (mannen)koorzang en het liefst bij GVE. Inmiddels hebben zo’n 30 mannen te kennen gegeven geïnteresseerd te zijn.

 

Martin Hurkens is geen onbekende bij KNZV en is vanaf het begin nauw betrokken geweest bij de opzet van deze avond. Na de ontvangst zullen de heren, die uiteraard vergezeld gaan van hun partner, kennis maken met het GVE

Vervolgens wordt er, onder leiding van dirigent Ernst Lamers samen met Martin Hurkens, aan enkele werken gerepeteerd. De gasten worden daarbij uitdrukkelijk betrokken bij en in de workshop en studeren enkele (eenvoudige) werken in die in de loop van de avond voor de partners ten gehore worden gebracht.

 

2019 Martin Hurkens  Het GVE zingt daarbij samen met Martin       Hurkens en Martin zal ook nog enkele werken   solo zingen, daarbij begeleid door de vaste     pianiste van het GVE, .

 Geïnteresseerden zijn van harte welkom, maar worden wel verzocht om zich vóór

 1 november te melden, zodat er rekening mee gehouden kan worden m.b.t.

 de inrichting van de zaal en opzet van de workshop.

 

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met GVE-dirigent Ernst Lamers, 0485-514342//06-23629187; e-mail: ernstlamers@home.nl

 

GVE2016april

Comments are closed.