Kerstconcert Steinder Mannenkoor 2019

 

Het Steinder Mannenkoor onder leiding van Nic Hermans is er weer in geslaagd om een prachtig concertprogramma voor u samen te stellen.

U kunt genieten van een mooi, zeer gevarieerd kerstprogramma met een gemêleerd gezelschap.

 Davinia van der Zee Kropivšek    Ariadna ChmelikFlugelhornyfoto Roger Hoen

Samen met Davinia van der Zee-Kropivšek sopraan, Ariadna Chmelik, celliste en het Bugelchoir Flugelhorny Brass A Capella o.l.v. Roger Diederen zorgt het Steinder Mannenkoor voor een bijzonder muzikale avond met een breed klassieke en populair repertoire. Ook zijn er optreden van enkele solisten binnen het koor.

U komt toch zeker ook genieten van deze muzikale happening geheel in ‘warme’ kerstsfeer.  

Voor de vaste bezoekers zal Sielke Smeets als begeleidend pianiste van het Steinder Mannenkoor geen onbekende zijn , maar tijdens dit concert ziet u haar tevens als soliste optreden.

De presentatie wordt weer verzorgd door Miriam van Es.

Waar en Wanneer.

Het concert wordt uitgevoerd in  de fraai aangeklede sporthal Merode gelegen aan de Merodestraat 31  6171XM te Stein op maandag 9 december 2019. De aanvang van het concert is 19.30 uur ( zaal open vanaf 19.00 uur.)

Entreeprijs : € 8.50 ( inclusief een kop koffie/thee met kerstbrood  tijdens de pauze).

Kaartenverkoop : Via alle leden van het Steinder Mannenkoor en bij aanvang van het concert of  telefonisch (046) 433 68 09  of  via de mail:  p.stakenborg@planet.nl

Steinder Mannenkoor

 

Opmaakdatum 2 dec 2019

Comments are closed.