Kerstconcert Reuvers Mannenkoor

We zouden het leuk vinden je te verwelkomen op het Kerstconcert 2022 met Marco Bakker, de Sing Along Singers en het Reuvers Mannenkoor

Het Reuvers Mannenkoor is trots, dat ze voor haar kerstconcert Marco Bakker heeft kunnen contracteren. Weinig zangers is het gegeven om op hoge leeftijd nog zo prachtig te kunnen zingen zoals Marco Bakker.  Dat maakt het een waar genoegen naar deze zanger te luisteren.

Dit jaar verzorgen we het kerstconcert samen met de Sing Along Singers en hun kinderkoor. Het leek ons een mooie kerstgedachte om samen met de Sing Along Singers de kerstperiode muzikaal vorm te geven. De samenwerking verloopt dan ook erg prettig. Dat we in deze tijd van hoge energiekosten en stijgende andere lasten toch nog het concert in “de Schakel” kunnen geven komt met name door de inspanningen van B&W Beesel, in deze wethouder Linda Nijssen.

Het Reuvers Mannenkoor wordt gedirigeerd door John Gerits, onze nieuwe dirigent en op piano begeleid door Toon Konings.

De Sing Along Singers en hun kinderkoor DoReMiNi staan onder leiding van dirigent Jos Helgers met muzikale begeleiding van pianiste Ludmila Seroo.

Wanneer: Zondagmorgen 18 december 2022, 11:00 uur, in “De Schakel” te Reuver.

De entree is slechts € 10,- en dat voor een concert met Marco Bakker, dus wees er snel bij!

De kaartjes zijn te koop bij Zalencentrum “De Schakel” en “Bruna-Reuver” (s.v.p. à contant).

Ook op de RMK-site kan men toegangskaartjes kopen. Ga hiervoor naar: Tickets – Reuvers Mannenkoor.

Door de samenwerking met de twee koren en Marco Bakker belooft het een gevarieerd concert te worden. En of je nu alleen of met een groep komt:

je bent van harte welkom!

Comments are closed.