Jubileumconcert 90 jaar Brunssums Mannenkoor

Het Brunssums Mannenkoor & Mannenkoor St Caecilia Sweikhuizen presenteren gezamenlijk dit Jubileum concert op zaterdag 13 mei.

Gekozen is voor een zeer gevarieerd vocale en instrumentale samenwerking met Fanfare Harpe Davids en sopraan Carla Maffioletti. Van 2002 tot 2014 was ze de stersolist van de wereldberoemde violist André Rieu en zijn JSO Orchestra.

Initiatiefnemers van het Jubileumconcert zijn het Brunssums Mannenkoor en Mannenkoor St Caecilia Sweikhuizen. Beide koren staan Garant voor een fantasisch en gevarieerd concert.

Beide koren staan onder muzikale leiding van Hans Luesink.

Samen hebben zij in 2022 in het theater aan `t Vrijthof met veel succes het werk “Refugees ”van Hardy Mertens ten gehore gebracht.

Beide koren streven ernaar de kwaliteit van de koorzang te behouden. BrunssumsMannenKoor repeteert iedere maandagavond in gemeenschapshuis Concordia.

Mannenkoor st Caecilia Sweikhuizen repeteert iedere donderdagavond in het Raevenhuis te Sweikhuizen. Harpe Davids repeteert iedere dinsdagavond in de Pelgrimskerk te Treebeek.

Toegangskaarten voor dit concert kosten € 15,00 incl. een consumptie.

Voorverkoop Sigarenmagazijn Lei Hermans Brunssum, BrikkeOave Brunssum, Gemeenschapshuis Concordia. www.brunssumsmk.nl en www.mannenkoorsweikhuizen.nl     Home (harpedavidsbrunssum.net)