Goed nieuws van… We zijn weer begonnen!

Goednieuws van… We zijn weer begonnen!

Nu de horeca haar deuren weer heeft mogen openen, is ons verenigingslokaal in de Wieëtsjaf ook weer toegankelijk voor onze repetities. Nog steeds met een controle op een geldige QR-code mogen de zangers weer plaatsnemen. En onze vaste dirigent Wim Schepers staat ook weer voor zijn koor, het ging bij hem toch weer kriebelen om de draad weer op te pakken. Eerst voorzichtig beginnen met 5 kwartier, maar na de eerste vrijdag geeft hij vol vertrouwen aan dat de volgende repetities een half uur langer mogen duren.
Want we starten met frisse moed aan een nieuw jaar met nieuw uitdagingen. En daar horen naast bestaand repertoire ook nieuwe nummers bij. Waaronder een prachtig lied met de titel ‘The impossible dream’, met een partituur van maar liefst elf pagina’s. Als die nog maar in onze zangersmap passen. Hij speelt een deel even voor op piano. Dat belooft wat als we dit met het volle koor gaan uitvoeren.
Wim begint met het vertrouwde nummer ‘Welcome Voice’ om er even lekker in te komen. Je hoort al meteen na de eerste noten het volle geluid van ons koor, alle partijen waren goed bezet. Wat heerlijk om je collega’s weer vierstemmig te horen.

De terugkeer van Wim betekent dat de activiteiten van zijn vervanger Paul Voncken voor nu ophoudt. Maar door de goede klik met het koor wil het Bestuur graag met Paul in gesprek over een of andere vorm van samenwerking in de toekomst.

De gehele Nieuwsbrief lezen kan hier: https://kerkrade-zingt.email-provider.nl/web/cxyrh4ocaz/xyxt5exn67/0qj17wu73w/a090offgnd

Comments are closed.