Het Genneps Vocaal Ensemble bereidt zich voor op een groot concert in Gennep op 12 mei 2024. Het koor maakt een muzikale tijdreis die start bij Palestrina, vervolgens reizen we door naar Mozart, dan via de opera van Verdi naar de musical van Gershwin.

Heb jij gezongen in een koor, maar zing je momenteel niet meer als actief koorlid? Dan is nu de kans om je zangtalent weer wakker te schudden. Overigens, ook als je nog wél actief koorlid bent en daarnaast een nieuwe uitdaging zoekt ben je welkom. Het GVE zoekt voor dit concert een aantal projectzangers in alle stemvarianten. Je verplicht je nergens toe behalve dan je deelname aan het concert. Daarna is je agenda weer vrij.

Tenzij je opnieuw hebt ervaren hoe geweldig zingen eigenlijk is. Dan ben je uiteraard van harte welkom als koorlid.

We repeteren elke donderdag van 19.45 – 22.00 uur onder leiding van onze dirigent Ernst Lamers en starten dit project op 9 november met een openbare repetitie. De Venlose bariton Sef Thissen die ook aan het concert van het GVE meewerkt, is bijzondere gast op deze avond. Hij voorziet dirigent en zangers van deskundige adviezen en geeft een inkijkje in de kunst van het zingen.

Hebben we je muzikale interesse opnieuw gewekt? Neem dan contact op met onze secretaris. Hij beantwoordt graag je vragen en dan heten we je van harte welkom op 9 november: secretaris@gennepsvocaal.nl