DANKJEWEL

DANKJEWEL

Het concert in Thorn ligt al weer ruim 2 weken achter ons, maar de herinnering is nog héél sterk! 

Graag wil ik nogmaals alle deelnemers, zangers-solisten-pianist, van harte bedanken voor hun tomeloze inzet die feitelijk al begon bij de YouTube-repetities in het voorjaar. 

Het resultaat mag absoluut als zéér goed betiteld worden, zeker gelet op de moeilijke periode waarin dit concert gestalte moest krijgen. 

Dat het bestuur van het KNZV-Limburg altijd sterk achter dit project is blijven staan verdient alle respect en waardering.

Mede dankzij de geweldige ondersteuning die jullie/ik al die tijd van Piet Besselink hebben gekregen konden wij met veel vertrouwen naar Thorn gaan en ons “huiswerk” afgeven aan de Stichting Openluchttheater Thorn. Ook zij hebben een geslaagd concert mogelijk gemaakt.

 Niet interessant is wat er mogelijk niet perfect ging. Voor mij waren de muzikale saamhorigheid en het beleefde zanggenot het belangrijkste. Gelet op de vele positieve reacties zijn we daarin prima geslaagd en dan is een felicitatie voor alle deelnemers en  de ondersteunende personen/organisaties op z’n plaats.

Met muzikale groet,

Hennie Ramaekers 

Maastricht, 27 september 2021

Comments are closed.