We gaan beginnen…

In allerlei media kondigen we de komende dagen aan dat het Festival voor de deur staat. Om met de woorden van een televisie bekendheid te spreken WE GAAN BEGINNEN.

Mannenkoor Festival KNZV-Limburg

Logo-festival14 en 15 oktober staat het plezier in mannenkoorzang centraal in Cultureel Centrum de Haandert, Haandertstraat 6, 5932 CN Tegelen

Het motto van het KNZV Limburg voor dit evenement is “Vergelijken is leren en groeien”.

Zelf zingen, wellicht met speciale effecten, naar andere koren luisteren, deelnemen aan een van de vier verschillende workshops en je koor eventueel laten beoordelen, het kan allemaal. 

Dit laat ook zien dat er ruimte is voor vernieuwing. Samen genieten van de klank, samen er voor willen gaan om een zo goed mogelijke uitvoering neer te zetten is hetgeen alle deelnemers bindt.

Vijftien Mannenkoren doen er mee en Mannenkoor Excelsior uit Tegelen zingt zelf niet maar is gastheer en zorgt ervoor dat het op de Festival-locatie in de Haandert gladjes zal verlopen.

Het Festival wordt 14 oktober om 10 uur geopend door KNZV Limburg voorzitter Herman Janssen. Op beide dagen treedt een viertal koren in de voormiddag en de namiddag op en zijn de workshops daartussen in gepland. Zie voor Programma Festival www.knzv-limburg.nl

Belangstellenden zijn van harte welkom van 10-12 uur en vanaf 14.15 uur op beide dagen.

De toegang is gratis.

Comments are closed.