Muziek uit het hart

Muziek uit het hart

Hartstocht

Onder leiding van dirigent Martijn Pepels zullen rasartiesten als Suzan Seegers, Gé Titulaer, Carla Maffi oletti (sopraan),  Morschi Franz (tenor), Jack Vinders, Thei en Marij, Radomir Vasiljevic met het Balkan Orchestra, Enzo Kok, Martin Hurkens en het Koninklijk Roermonds Mannenkoor samen met Harmonie Concordia uit Melick voor een muzikale topmiddag zorgen. De presentatie is in handen van Fabiënne Nijsten. Hun talent, hartstocht en podiumervaring brengen zij onbaatzuchtig op de bühne om u een prachtmiddag te bezorgen.

Hartverscheurend

Als iemand plotsklaps wegvalt als gevolg van een hartaandoening die niemand zag aankomen dan roept dat veel vragen op. Hadden we dit kunnen voorkomen? Hadden we nog iets kunnen doen? Wat als…? Het geen antwoord hebben op deze vragen maken dit onverwachte verlies hartverscheurend voor de nabestaanden.

Hartverwarmend

 De gehele opbrengst van dit concert gaat naar een bijzonder goed doel. Onderzoek in het Maastricht UMC+ en de Limburgse partnerziekenhuizen naar het voorkomen en behandelen van plotse hartstilstand en reanimatieonderwijs. Onderzoek dat letterlijk levens redt.

 

Daarom: zorg dat u erbij bent! Datum: Zondag 7 april 2019 Aanvang: 14.30 uur

Locatie: Theaterhotel Oranjerie te Roermond Prijs: €37,00 (inclusief pauzedrankje)

Kaarten bestelt u via de website van het theater: www.oranjerieprogramma.nl 

telefonisch op 0475-391491 (tussen 09.00 en 23.00 uur) of aan de theaterkassa.

Vip-arrangement

U kunt samen met uw eigen gasten en/of zakenrelaties ook kiezen voor een speciaal VIP-rrangement. U krijgt dan een eersterangs zitplaats. De prijs hiervoor bedraagt € 99,00 p.p. (exclusief B.T.W.) en is

inclusief pauzedrankje, een hapje en drankje na afl oop en een Meet & Greet met de artiesten.

Super VIP-arrangement

U mag samen met uw gasten en/of zakenrelaties in de beslotenheid van een eigen loge plaatsnemen. De prijs hiervoor bedraagt € 199,00 p.p. (exclusief B.T.W.) en is inclusief al het bovenstaande én een lunch vooraf.

Let op:  De VIP-arrangementen zijn beperkt beschikbaar en bestelt u via Hart en vaatonderzoekfonds Limburg (email info@hfl .nl of telefonisch op 043-4077364)

Hart en vaat onderzoekfonds Limburg van de Health Foundation Limburg en Maastricht UMC+, hebben hun krachten gebundeld in de strijd tegen hart- en vaatziekten. De twee organisaties zetten zich in om meer aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten en het belang van meer geld voor onderzoek.

 

2019 7 apr benefiet

Comments are closed.