Kerstconcert Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 Vaals

Bezoek het sfeervolle en traditionele Kerstconcert 2019 door Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 Vaals op zondag 15 december 2019 om 17.00 uur in de Pauluskerk te Vaals.

Het concert staat onder leiding van Emmanuël Pleijers. Sinds 2005 de vaste dirigent van het Koninklijk Mannenkoor. Afgelopen jaren heeft de heer Pleijers met succes meerdere concerten gegeven met het Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 in Vaals, Heerlen, Aken en Maastricht.

Naast de KMK/CCK’74 Federatie werken mee:
– Het vocaal ensemble Southern Voices (3 sopranen)                  southern voices
– Peter Schillings, bariton
– Roger Deckers, bariton
– Federatiekoor KMK Cecilia 1837 Vaals / CCK’74
– Ensemble Tsiel
– Gerald Wijnen, piano

Het programma biedt een keur aan internationale romantische kerstliederen die u ongetwijfeld in een kerststemming zullen brengen.

Southern Voices, een indrukwekkende vertolking van Duitse en Nederlandse kerstliederen door drie sopranen, te weten de Maastrichtse Elmy Kremer, Aukje Pijper en Eline van den Broeke. Met het zingen van de mooiste kerstliedjes lijkt het wel of dit trio zo uit een sprookjesboek is gestapt. Meer informatie over Southern Voices.

Peter Schillings, lid van KMK Cecilia 1837 Vaals, al meer dan 50 jaar onze vaste bariton solist.

Roger Deckers, lid van KMK Cecilia 1837 Vaals en eveneens bariton solist. Vaalsenaar van oorsprong en na jarenlang verblijf in het buitenland inmiddels meer dan 10 jaar lid van het koor. 

Ensemble Tsiel, 8 koorleden van het koor.

Gerald WijnenGerald is een van de vaste pianisten van het koor bij uitvoeringen voor een breder publiek.

Het volledige programma wordt bij de ingang  van de kerk aan u uitgereikt.

Het Bestuur van KMK Cecilia 1837 Vaals rekent op uw aanwezigheid en wenst u een mooi concert toe.

Wij hopen u tijdens dit prachtige concert te mogen begroeten. Dus wacht niet en bestel hier tot uiterlijk 9 december 2019 uw toegangsbewijzen (€9,00 per stuk).
(Na ontvangst betaling, kaarten voor het concert beschikbaar bij de kassa vanaf 16:00 uur. Sluiting bestelling/overmaking 9 december 2019)

2019 ceciliavaals

opmaak 28-11-2019

Comments are closed.