UPDATE  18 sept 2019:  De Dirigentenpool bij KNZV- Limburg is aangepast.

Wenst u, als dirigent, ook op deze lijst te komen?

Geef dan s.v.p. uw beschikbare avond(en), samen met naam, e-mailadres, telefoon/mobielnummer en uw basiskoor door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AVG*: Met het doorgeven van uw gegevens gaat u tevens akkoord met het plaatsen van uw gegevens op onze website en facebookpagina's.

DIRIGENTENPOOL KNZV Limburg

Naam en mail tfn-mobiel nr koor ma di woe do vrij Dirigent
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0032 42 86 45 80 Sint Pieter op de Berg  B     E   AJ
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06 - 33 10 50 78 Beeker Liedertafel B B   B   DR
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06 - 52 54 58 81 Kon Mk Cecilia Vaals         B EP
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   (0485) 51 43 42 Genneps Vocaal Ensemble E B       EL
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0032 497 08 35 03 KZV Mastreechter Staar   B B     FV
Ger Franken  06 - 28 13 61 15 Meerssens Mannenkoor   B B     GF
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06 - 46 18 46 62 Mk Caecilia Sweikhuizen   B B     HL
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06 - 51 50 60 67 Reuvers Mannenkoor       B B HR
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (046) 451 11 48 De Baanzenger Heerlen   B B B B JK
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06 - 41 11 27 90 Kon. Heerlens Mkr St. Pancratius B         JG
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06 - 55 79 04 43 Landgraafs Mannenkoor   B B   B JL
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06 - 14 79 53 77 Sittards Mannenkoor Si-Tard         B MD
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06 - 10 51 70 83 Swalmens Liedertafel B B B   B PJ
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (495) 55 19 74 Eendracht Weert B     B B PK
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06 - 53 96 92 16 Gäöls Mannenkoor   B     B PM
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06 - 53 27 97 45 A Cappella Swalmen     B   B   PB
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06 - 13 23 50 23 Blericks Mannenkoor         B PvR
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06 - 31 94 67 56 MKR St. Caecilia Gulpen   B E B   RR
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0032 - 12 74 79 94 Mignon Geleen   B       SF

B = beschikbaar     E = eventueel
versie: 18 sept  2019 wijzigingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*

Het KNZV-Limburg vermeldt op haar website www.knzv-limburg.nl van u de volgende gegevens:

Het openbare deel van de website geeft onder https://www.knzv-limburg.nl/kennisbank/dirigentenpool  in de dirigentenpool  enkele  persoonsgegevens van u, zoals uw telefoonnummer, mailadres, CV en de dagen waarop u beschikbaar bent als dirigent.

Zoals bekend is vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG ) van toepassing voor alle organisaties die gegevens van personen (persoonsgegevens) in een bestand bewaren. Deze organisaties moeten zich aan de regels in deze nieuwe verordening houden. De nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming vraagt van organisaties extra waarborgen ter bescherming van de persoonsgegevens en deze op te nemen in hun privacybeleid.

Het privacybeleid van KNZV-Limburg houdt onder meer in :

*  KNZV-Limburg verzamelt en verwerkt uw persoonsgegevens alleen voor het specifiek aangegeven doel.
* Het bestuur draagt er zorg voor dat de gegevens correct zijn en blijven, u dient eventuele wijzigingen uiteraard wel zelf door te geven.
* De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel.
* De personen van wie gegevens worden vastgelegd en verwerkt, kunnen verzoeken de vastgelegde gegevens te corrigeren dan wel te verwijderen.
* Bij het vastleggen en verwerken van de persoonsgegevens wordt expliciet toestemming gevraagd.

Om deze reden vraagt het bestuur nu aan u om uw expliciete toestemming te geven en wel door deze e-mail aan mij te retourneren en in uw antwoord-e-mail aan te geven dat u hiermee AKKOORD gaat.  Bij voorbaat dank voor uw medewerking

met vriendelijke groeten,

Henk Clevers, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.