Hulde, 3 x een nieuw lid van verdienste

Na 7 jaren secretariaat werkzaamheden is op de voorjaarsvergadering afscheid genomen van Lenie Berben en is zij benoemd tot lid van verdienste vanwege haar bijdrage aan het goed functioneren van het KNZV Limburg bestuur.

Gert Uphoff heeft er voor gezorgd dat het digitale tijdperk ook voor KNZV Limburg werkelijkheid werd door de bouw van websites, het ontwikkelen van KorenOnline om koren te helpen om zelf een website te beheren en het bestuur te adviseren op het gebied van ICT. Meer dan voldoende reden om hem bij zijn afscheid even goed in het zonnetje te zetten. Daarom bedankt Gert!

Onvermoeibaar pleitbezorger van de zang en het stimuleren van initiatieven om tot bijzondere projecten en uitvoeringen te komen. En dat n.n. via Facebook ook aan de hele wereld te laten weten. Zo mag het werk van Piet Besselink worden aangeduid. We hopen dat Piet nog vele jaren in staat en gemotiveerd mag zijn om hiermee door te gaan en willen onze waardering daarvoor tonen met deze benoeming tot lid van verdienste.

 Lid van verdienste 1  Lid van verdienste 2
  Lid van verdienste 3

Comments are closed.