Herinnering inschrijving Koordagen 2019

AAN: de besturen van onze Limburgse leden/koren

t.a.v. de secretarissen

Geacht bestuur,

Wellicht ten overvloede willen wij u graag nog eens wijzen op Limburgse Koordagen. Wij kunnen de deelname hieraan van harte bij u aanbevelen. Inschrijving is nog mogelijk tot 5 juli. Voor nadere bijzonderheden verwijzen wij u graag naar onderstaand bericht van VNK-Limburg. 

Bij deze koordagen zal de jurering van de koren volgens de OLKF systematiek (zie bijlage) Indien van de door de drie juryleden gewaardeerde punten (max 300) een score van 240 of hoger wordt gehaald krijgt het koor een eerste prijs, boven de 270 punten met lof.  Hier ligt dus een echte uitdaging voor het koor!

namens het bestuur van KNZV-Limburg,

Herman Janssen, voorzitter.

Hier volgt het bericht van VNK-Limburg:

Beste koor,

Heeft jouw koor zich nog niet ingeschreven voor het Open Limburgs Korenfestival (OLKF) en de Provinciale NKF Competitie? No worries, je bent nog niet te laat! Inschrijven kan hier tot 5 juli 2019.  Ga voor een moment of fame op een toplocatie in Limburg! Al meer dan 20 koren gingen je voor. Heeft je koor zich al ingeschreven voor het Open Limburgs Korenfestival (OLKF) en de Provinciale NKF Competitie? Dan kun je deze e-mail als niet verzonden beschouwen.

De Limburgse Koordagen vinden dit jaar plaats in het weekend van 4-5-6 oktober in TheaterHotel De Oranjerie te Roermond. Ieder koor kan aan het Open Limburgs Korenfestival, hét wedstrijd onderdeel van de Limburgse Koordagen 2019, deelnemen. Je kunt als koor deelnemen aan het concours of alleen voor een feedback rapport gaan.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot 5 juli 2019. Je dient het koor eerst te registreren via Mijn VNK-L en eenmaal ingelogd kun je het koor eenvoudig inschrijven via het online formulier.

Klik hier om het koor in te schrijven via de website van VNK-Limburg.

In de bijlage de officiële uitnodiging om jouw koor in te schrijven voor het OLKF en de Provinciale NKF Competitie.

Meer informatie over de Limburgse Koordagen 2019 is te vinden via de website van het VNK-Limburg.

Comments are closed.