Een heel gelukkig, gezond en muzikaal actief 2021

Een heel gelukkig, gezond en muzikaal actief 2021.

Beste koorliefhebber,

Het afgelopen jaar moeten we maar heel snel vergeten en samen uitkijken naar het moment dat we weer aan de slag kunnen en mogen gaan met onze (mannen)koormuziek.

Wij wensen U  dan ook een gelukkig, gezond en muzikaal actief en succesvol 2021. Het nieuwe jaar is nog maar pas begonnen, zonder terug te kunnen kijken op mooie kerstconcerten en andere activiteiten. Op dit moment mogen we dus nog steeds niet zingen.

Bij meerdere koren zijn er wel acties geweest om de sociale binding te koesteren en warm te houden. We wilden graag jullie acties terug zien op de diverse sociale media. Dat is ook in 2021 nog steeds een PR-punt wat beter mag.

Zodra we weer mogen….in 2021 hopen we dat veel van onze mannenkoren weer activiteiten organiseren waar we trots op kunnen zijn. Het landelijk Mannenkoorfestival, welke in Zeist zou worden gehouden wordt zekerheidshalve naar 2022 verschoven.

Op onze website blijft het nog steeds mogelijk om de AGENDA te vullen met uw concert en/of bijzonder activiteit. Nadat u bent ingelogd in het ledenportaal is het mogelijk om via de knop aanmelden uw activiteit in de agenda te plaatsen. Formulier invullen en inzenden maar. foto’s / posters mogen niet groter zijn dan 2048kB.

Bent u gebruiker van facebook? Dan is het mogelijk om uw activiteiten zelf te plaatsen op onze facebook pagina en/of onze facebookgroep. Bij voorkeur vergezeld van een foto en/of poster. Reageren op bestaande berichten door een duimpje te geven of van commentaar te voorzien helpt zeker mee om de bekendheid verder te vergroten. Uiteraard helpt het om uw eigen facebookpagina met ons te delen.

KNZV Limburg wilt u zoveel mogelijk blijven informeren via nieuwsbrievende website en facebook. Informatie waar we als bestuur met KNZV over praten, maar ook nieuws van Koornetwerk Nederland, VNK, het Verbindend Netwerk Koorzang Limburg, ofwel de belangenbehartiger van alle koren in Limburg. Uw eigen bijdrage blijft uiteraard altijd (meer dan) welkom.

Wij willen dan ook graag weten wat er in uw koor leeft. Heeft u bijvoorbeeld ook een koorblad of Nieuwsbrief? De digitale vorm willen we heel graag van u ontvangen. Zie de aanwezige koorbladen van enkele koren.  Mailen mag naar Secretaris KNZV-Limburg <secretariaat@knzv-limburg.nl>;;

Ook willen we graag weten met welke vragen u zit, welke muziek slaat er bij uw koor op het repertoire en maakt u ook gebruik van onze KNZV bibliotheek? Mist u bepaalde muziekwerken?  Laat het ons weten. Tips hoe het beter kan?

Ook dit jaar horen we graag van U!!

Comments are closed.