2. PR en Communicatie

Projectcoördinator: Lambert Joosten

Leden: Nic Wijnen en Piet Besselink (geen bestuurslid)

Budget 2016: € 2.000,-

Doel

Het KNZV-Limburg is een belangen organisatie voor mannen koren in Limburg, met als doel: goede communicatie naar alle aangesloten koren en belanghebbende t.b.v. de koren. Aanreiken van middelen om de koren naar een gezamenlijk positieve uitstraling te komen en te houden.

Het opzetten van een professionele PR met de huidige middelen.

Projectbeschrijving:


De KNZV-Limburg is een belangenorganisatie t.b.v. de Mannen Koren in Limburg met goede uitstraling naar het regionale, provinciale, landelijke en eventuele Europese koren samenwerking festivals.

Om dit doel te bereiken zijn tal van onderdelen en raakvlakken die d.m.v. kruisbestuiving een positieve uitwerking kunnen hebben, niets doen is geen optie. Immers gebeurt ervan alles om van elkaar te leren en op een leuke en spannende manier elkaar uit te dagen naar een gezamenlijk doel. (muziek maken en beleven)

Ook de doelstellingen van het KNZV-Limburg zijn om korenmuziek breder uit te dragen op radio en eventueel TV met diverse soorten muziek klassiek, renaissance, Latijn, pop, 21e eeuw.

Ook het inzetten van de huidige middelen zoals websites, Facebook, Twitter zal zijn aandacht krijgen. Ook het sparren met leden uit Limburg die een positieve bijdrage kunnen leveren op dit gebied is uiterst leerzaam en vooruitstrevend.

Koren worden opgeroepen meer gebruik te maken van de website.

Ledenwerving zal voor het koor een positieve uitstraling moeten hebben, en zal op alle fronten geen probleem mogen zijn.

Ook de menselijke kant is een zijde die de aandacht nodig heeft, de vraag is wie bent u, is muziek maken leuk en spannend, hoe is uw balans, hoe is uw gehoor, dit zou de komende periode uitgelicht kunnen worden door speciale nieuws items op de site van KNZV-Limburg met eventuele vraagbaak of discussie forum. Doel leren van elkaar en de site gebruiken als centraal medium KNZV-Limburg.


De PR en communicatie kan pas goed werken als het gereedschap en kennis bij elkaar komt, met als doel plezier te hebben in het tot stand komen van het product.
Belangstellende kunnen ten allen tijden een mail sturen naar pr@knzv-limburg.nl

Comments are closed.